Naša ponuda grafičkog dizajna sastoji se od početne ideje jednog projekta, preko realizacije u digitalnom formatu a na kraju i štampe istog. Specijalizirali smo se za izradu kataloga, brošura, vizit kartica, logotipa firmi, brendiranje izloga i vozila kao i grafičko opremanje sajamskih štandova.  Posedujemo svu potrebnu opremu kako bi posao koji radimo bio vrhunskog kvaliteta izrade i završne faze.

ŠTAMPA VELIKIH FORMATA
Osnovna delatnost štamparije je izrada reklamnog i promotivnog materijala offset tehnikom štampe. U svom višegodišnjem radu razvijala je i usavršavala svoju proizvodnju, mašine za štampu i doradu. Takođe se bavila usavršavanjem svojih kadrova.
Proizvodni progarm se sastoji od izrade vizit karti, preko flajera, nalepnica, promotivnih reklamnih i tehničkih kataloga do postera, fascikli, diploma i kalendara. Svi proizvodi se izrađuju u punom koloru sa mat ili sjaj plastifikacijom, separacionim lakiranjem, srebrnim ili zlatnim petim prolazom u svim formatima i oblicima na svim vrstama papira. Proces dorade je opremljen mašinama za savijanje, bigovanje, perforiranje, povezivanje lajmovanjem, klamovanjem ili spiralom.
KATALOG-GRAFICKI-DIZAJN
Dizajn kataloga, jedan primer naše ponude.

AMBALAZA
Dizajn ambalaže.